Quarantaine challenge #11 – Een beeld zegt meer dan duizend woorden

We hebben ze allemaal. Herinneringen. Soms zijn ze van heel lang geleden, soms van recentere datum.

Sommige herinneringen zijn mooi en geven ons een warm gevoel, terwijl andere herinneringen ons pijn doen of verdrietig maken. Allemaal zijn ze de moeite waard om met elkaar te delen.

Tijdens de oorlog werd er vaak over vroeger gepraat. Nu trouwens nog steeds, vooral als er een borreltje gedronken is. Waarom praten we zo graag over de tijd die voorbij is? Het verbindt ons met elkaar. We herkennen dingen en hebben vaak soortgelijke herinneringen.

Een foto roept vaak een heel verhaal op. We zouden het leuk vinden als je deze week een foto met een herinnering van vroeger met ons zou willen delen. Stuur de foto met bijbehorend verhaal naar info@museumvandevrouw.nl. Wij zullen de inzending opnemen in ons online museum en op onze facebook- en instagram-pagina publiceren.

Wij kijken uit naar je inzending.

Kerstchallenge

Kerstchallenge Kerstmis is het feest van de tradities en gebruiken. De kerstboom, kerstballen, de nachtdienst in de kerk, cadeautjes onder de kerstboom, waxinelichtjes en kaarsjes, op bezoek bij familie maar ook kerstshows [...]

Stemmen Quarantaine Challenges

Stem op jouw favoriete inzendingen Voor het Museum van de Vrouw zijn de bezoekers en lezers van onze digitale kanalen heel belangrijk. Daarom hebben we er ook voor gekozen bezoekers en lezers [...]