Rondleidingen

Wilt u een bezoek aan het museum op een unieke manier ervaren dan is een rondleiding zeker een toevoeging aan uw bezoek. De gids neemt u mee door de tentoonstelling en vertelt interessante verhalen, anekdotes en grappige weetjes achter voorwerpen of thema’s. Een rondleiding duurt ongeveer een uur.

Rondleidingen zijn beperkt beschikbaar en alleen mogelijk op aanvraag. Wilt u een rondleiding boeken, doe dit dan tijdig, zodat wij een gepaste gids voor u kunnen reserveren. Reserveer nu online een rondleiding.

rondleidingen-museum-van-de-vrouw

Presentatie in het Museum (PIM)

Wilt u op een bijzondere manier kennismaken met het Museum van de Vrouw, boek dan een Presentatie in het Museum (PIM).

Vrijwilligers van het museum pakken een themakoffer vol museumobjecten uit in het museum en vertellen daarover. Deelnemers kunnen de voorwerpen bekijken, aanraken en soms ook proeven en ruiken. Herkenning en plezier staan voorop in het 1 á 1,5 uur durende programma, waarbij de deelnemers hun ervaringen kunnen delen. Er zijn verschillende themakoffers, waaruit u kunt kiezen. De presentatie kan worden uitgebreid met een rondleiding in het Wonderkabinet. Het Wonderkabinet is een permanente tentoonstelling in ons museum. Wij maken voor elke groep een passend programma. Het programma wordt altijd in overleg met de aanvrager bepaald. PIM kan eventueel gecombineerd worden met een hapje en een drankje of koffie met vlaai. Informeer naar de mogelijkheden.

PIM is onder andere geschikt voor verenigingen, dagbesteding, zorgcentra en scholen. Maar ook als u een feestje te vieren heeft, bent u van harte welkom om dit in ons museum te komen vieren.

Wilt u meer informatie of een aanvraag doen, neem dan contact met ons op: info@museumvandevrouw.nl of 0475-20 10 02

wonderkabinet-museum-van-de-vrouw