Project omschrijving

Museumschatten

Avondtas

Vrouwen krijgen nooit genoeg van tassen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Kleine tasjes zijn onontbeerlijk als accessoire in de vrouwengarderobe. En tegenwoordig ook supermodern. Wat je ook gaat doen, een klein tasje om de belangrijkste spullen in op te bergen, kan niet ontbreken! En is een grote tas waar je lekker alles in kunt proppen vaak handig, bij sommige gelegenheden past dat beslist niet en is een kleine tas gewenst. Een kleine tas oogt vrouwelijk en bij speciale gelegenheden als een bruiloft, een jubileum of een chic diner is een kleine tas de perfecte aanvulling op een geklede outfit.

Een klein tasje kan gemakkelijk op schoot gelegd worden of, als het een hengsel heeft, kan het aan de stoel worden gehangen. Dit geldt eigenlijk voor elk etentje, of je nu in een restaurant, bij een huwelijk, op bezoek bij vrienden of gewoon thuis bent.

Details

Nummer 01344
Avondtas van metalen ringetjes. De tas is tweekleurig in zilver-goud-zigzag-motief en heeft een messing beugelknipsluiting met zwarte steentjes. De tas heeft geen binnenvoering. De tas heeft een draagketting van 37 cm. De zijkanten zijn beschadigd.
Afmeting: 12 x 11 cm
1920