Gratis rondleiding “Anders kijken” door kunstenares Hinke Luiten

28 juli 14:30 15:30

Op zondag 28 juli kunt u deelnemen aan een rondleiding door de tentoonstelling “Anders kijken” in het Museum van de Vrouw, verzorgd door de kunstenares zelf.

Hinke Luiten heeft gedurende 25 jaar kledingstukken gemaakt van materialen die daar niet voor bedoeld zijn, zoals cd’s, centen, knopen, koffiecups, waxinelichthouders, en meer. In totaal heeft ze 120 kledingstukken gecreëerd, waarvan er 20 te zien zijn in het Museum van de Vrouw, elk met bijpassend hoedje of tas.

Hinke zal op die zondag aanwezig zijn in het museum en tijdens de rondleiding alles vertellen wat u wilt weten over haar werk en de tentoongestelde kledingstukken. De rondleiding begint om 14.30 uur en is gratis bij aankoop van een entreekaart voor het museum.

Op zondag 28 juli is tevens de laatste kans om de unieke tentoonstelling met bijzondere outfits van afvalmateriaal te bewonderen.

Aanmelden

Reserveren kan tot 26 juli via het formulier. Doe dit tijdig, het aantal plaatsen is beperkt.

Velden met een * zijn verplicht.

Let op: Uw reservering is direct definitief indien u van ons geen tegenbericht heeft ontvangen.