Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing – Powervrouwen: op een dag kun je er zo maar eentje zijn

26 juni 19:30 21:30

Ingrid Henssen neemt het publiek mee naar de wereld van powervrouwen. Dit keer geen criminele vrouwen, maar mooie succesverhalen van machtige dames.

Powervrouwen oftewel wereldwijven. Van feministe tot wetenschapper, van hulpverlener tot zakenvrouw, van hoer tot heilige. De vrouwen in de lezing van Ingrid Henssen lieten zich door niets en niemand tegenhouden. Geen verhaal van corruptie, oorlog, grote ongelukken, maar mooie succesverhalen van machtige dames. Wat hadden Florence Nightingale en Aletta Jacobs met elkaar gemeen en wat kunnen we leren van Madame Curie, Agatha Cristie en Jeanne d’Arc? Zijn Lady Diana en Oprah Winfrey zoveel anders dan wij of zijn we niet allemaal een beetje een powerdame en mogen we trots zijn op onszelf? Met meer dan 200 kleurrijke dia’s over krachtige vrouwen die de wereld veranderden, belooft de presentatie vrolijk, indringend én inspirerend te worden. Hartelijk welkom, ook voor powermannen natuurlijk.

Over de spreker

Ingrid heeft 35 jaar ervaring op het gebied van medisch onderwijs. Nadat ze stopte als arts legde ze zich toe op nieuwe onderwerpen voor haar lezingen, zoals kunst en ook deze lezing.

De lezing duurt 2 uur inclusief pauze van 15 á 20 minuten.
De entreeprijs bedraagt €10,00 incl. koffie/thee.

Aanmelden

Reserveren kan tot 24 juni via het formulier. Doe dit tijdig, het aantal plaatsen is beperkt. 

    Velden met een * zijn verplicht.

    Let op: Uw reservering is direct definitief indien u van ons geen tegenbericht heeft ontvangen.