Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Foto-expositie – Fotokring Echt

27 september 2019 22:00 29 september 2019 19:00

Fotokring Echt houdt in het weekend van 27 t/m 29 september haar jaarlijkse expositie in het Cultuurhuis Edith Stein. Een selectie van de beste, mooiste, scherpste, helderste en creatiefste foto’s zal worden getoond aan het publiek.

FK Echt timmert de laatste tijd flink aan de weg en het resultaat liegt er niet om. Diverse prijzen werden door zowel de club als door individuele leden behaald, zowel nationaal als internationaal. 

Naast de leden van de fotoclub zal ook een gastfotograaf zijn werk tentoonstellen tijdens deze expositie. Wij zijn verheugd dat deze mysterieuze fotograaf, een belangrijk persoon uit/in de Gemeente Echt-Susteren, op onze uitnodiging is ingegaan.

Tevens heeft de FK Echt samen met het Connect College een fotowedstrijd georganiseerd voor de leerlingen. Er zijn plannen om in de toekomst meer samen te gaan werken op het gebied van fotografie, het leveren van gastdocenten, gezamenlijke uitjes etc.

FK Echt is een bloeiende club, die bestaat uit geweldig enthousiaste leden, die bezig zijn om hun hobby op het hoogste niveau uit te oefenen.

Opening is vrijdag 27 september om 20:00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.