Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstenaarsgesprek met Monique Rutten en HJIMvanGasteren

19 november 2023 16:00 17:30

Op zondag 19 november 2023 om 16.00 uur vindt in het Museum van de Vrouw een kunstenaarsgesprek plaats met beeldend kunstenaars Monique Rutten en HJIMvanGasteren. Gespreksleider is Rick Vercauteren (oud-directeur van Museum van Bommel van Dam te Venlo).

Foto’s van HJIMvanGasteren en schilderijen van Monique Rutten zijn tot en met 31 december 2023 in het museum te zien in de duotentoonstelling “Pas de Deux”.

Monique Rutten en HJIMvanGasteren zijn op 19 november al vanaf 14.00 uur persoonlijk in het museum aanwezig en zijn graag bereid tot een 1:1 praatje en het signeren van boeken. In de museumwinkel zijn onder andere boeken en souvenirs te koop.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de drijfveren van beide kunstenaressen en de diepere lagen in hun werk meld u dan aan. U kunt zich hier aanmelden voor deze activiteit.

Aansluitend kunt u samen met de kunstenaars bij ‘Blief bie de mam’ tegenover het museum heerlijk Indonesisch eten (op eigen kosten). Hiervoor kunt u zich separaat aanmelden via info@hjimvangasteren.eu