Stem tijdens de Rabo ClubSupport campagne op MvdV!

De Rabobank ClubSupport actie voor omgeving Roermond-Echt is weer van start gegaan. Ook dit jaar doet Museum van de Vrouw weer mee met deze actie. Leden van de bank kunnen tijdens deze campagne stemmen op hun favoriete club of organisatie.

Als gevolg van de coronapandemie is het museum gedurende geruime tijd noodgedwongen gesloten geweest en momenteel is het bezoekersaantal lager dan normaal. Daarom is het voor het voortbestaan van het museum van belang voldoende financiële armslag te hebben.

In tegenstelling tot andere jaren krijgen de leden van de Rabobank Roermond-Echt dit jaar geen stemcode. Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Hierbij geldt: maximaal twee stemmen op een en dezelfde vereniging/stichting en in totaal dienen alle vijf de stemmen vergeven te worden.

Wij vragen u van de vijf beschikbare stemmen er twee uit te brengen op Stichting Museum van de Vrouw. De stemperiode start 5 oktober en duurt tot 25 oktober 2020.

Bedankt voor uw steun!