Schatkamer van de Sint opent in Echt

Winkelhart Echt en Museum van de Vrouw presenteren in november een gloednieuw sinterklaasevenement. Voor het eerst openen de deuren van de Schatkamer van de Sint, een ontdekkingstocht langs Sint’s best bewaarde geheimen.

Het grote boek van Sinterklaas kent natuurlijk iedereen, maar wat er precies in staat is een groot geheim. Dat blijft ook zo, maar in de Schatkamer van de Sint ontdekken bezoekers wel tal van grote en kleine geheimen die Sinterklaas nooit eerder deelde.

Tijdens een interactieve wandeling van ongeveer 45 minuten ontdekken bezoekers spannende en grappige avonturen van Sint en Pieten en aanschouwen ze bijzondere attributen die veel voor Sinterklaas betekenen.

Bezoek

Op zaterdag 19 november arriveert Sint in Echt en zal de intocht eindigen bij het museum. De twee daarop volgende weken is het Museum van de Vrouw als de Schatkamer te bezoeken op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Groepjes van maximaal 15 gasten worden van harte welkom geheten en lopen een begeleide wandeling langs de ‘schatten’ van de Sint. Tickets zijn vanaf 1 november te reserveren via www.schatkamervandesint.nl, waarbij per tijdsblok ‘op is op’ geldt.