Foto-expositie – Fotokring Echt

Fotokring Echt houdt in het weekend van 27 t/m 29 september haar jaarlijkse expositie in het Cultuurhuis Edith Stein. Een selectie van de beste, mooiste, scherpste, helderste en creatiefste foto’s zal worden getoond aan het publiek.

FK Echt timmert de laatste tijd flink aan de weg en het resultaat liegt er niet om. Diverse prijzen werden door zowel de club als door individuele leden behaald, zowel nationaal als internationaal.

Naast de leden van de fotoclub zal ook een gastfotograaf zijn werk tentoonstellen tijdens deze expositie. Wij zijn verheugd dat deze mysterieuze fotograaf, een belangrijk persoon uit/in de Gemeente Echt-Susteren, op onze uitnodiging is ingegaan. 

De opening is vrijdag 27 september om 20:00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. De foto-expositie is gratis te bezoeken in de grote zaal tot en met zondag 29 september.

Nog meer werken zien van de fotografen? De tentoonstelling #Modegek was onlangs het toneel voor een bijzondere fotoshoot door FK Echt. De fotografen lieten zich inspireren door 150 jaar westerse modegeschiedenis maar gaven daaraan een moderne twist. De resultaten zijn terug te zien in de tentoonstelling en worden gecombineerd met collages ter ondersteuning van de audiotour. 

fotokring-echt-museum-van-de-vrouw