BG_10jMvdV3.png
Website_slider2.png
Trouwen

In het huwelijksbootje stappen!? Dat kan bij het Museum van de Vrouw in Echt!

Anouk en Carmen gaven elkaar het jawoord op 21 september 2014:
 
Het bruidspaar Anouk Burghout en Carmen Duijzings, kozen ervoor om elkaar het jawoord te geven in de Gooj Kamer van het Museum voor de Vrouw. Het Museum staat bekend als een bijzondere museum in Nederland. Als 1 van de weinigen in Europa brengt het museum het leven van de “gewone’’ vrouw voor het voetlicht. De wisselexposities en grote thematentoonstellingen (over wonen, werken, opvoeden, inrichten, kleden, koken)  nemen de bezoekers mee de wereld van de vrouw in, van toen en nu.

"Waarom wij kozen voor het museum? Omdat wij - twee vrouwen - elkaar het jawoord gaven. Dit  is natuurlijk al heel bijzonder en we wilden er een geweldige, onvergetelijke  dag van maken. Daarnaast houden wij erg van kunst en cultuur. Het museum is een bijzondere, unieke plek met een geweldige trouwlocatie, zodat wij besloten om de dag van ons leven hier officieel in te luiden.

De hartelijke ontvangst bij het museum deed ons meteen beslissen dat dit de juiste locatie er voor was. Een museum met een eigen verhaal, met respect voor de vrouw. Dat kan toch niet mooier?"
 
Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!
 
Volg ons ook...

op Social-Media!

FacebookYoutubeTwitter

 
Binnenkort

29-11-2017 / Lezing
“Sint Nicolaas, Snieklaas en Santa Claus: een feest door de jaren heen” 
  door Kitty Jansen-Rompen
Meer info? Klik hier!