Museum van de Vrouw
Groote gezinnen, een huis vol!
Draagt u het museum een warm hart toe?

Rabo clubkas actie

Zoals u misschien al wist gaat vanaf 11 mei de Rabobank Clubkas actie voor omgeving Echt-Roermond weer van start. Leden van de bank kunnen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op hun favoriete club of organisatie!

Als lid van de Rabobank Roermond-Echt heeft u onlangs een stemkaart ontvangen met een unieke code waarmee u uw stem kan uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan hij of zij maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Elke stem is namelijk geld waard. Tot een maximum van 35.000 uitgebrachte stemmen is iedere stem €5,- waard.

De bijdrage willen wij gaan gebruiken om het museum meer bereikbaar te maken voor nieuwe doelgroepen. Zo denken we onder andere aan jongeren, onderwijs, bewoners van instellingen en Euregionale bezoekers. Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Roermond-Echt) stemmen geven aan Museum van de Vrouw tijdens de Clubkas Campagne.

Stemmen kan tot en met 23 mei via: https://www.mijnbankenik.nl/roermond-echt/clubkascampagne

Lees meer

Share |
“Groote gezinnen, een huis vol!” wegens succes verlengd tot 11 december 2017!

Heeft u de tentoonstelling al gezien? Meer dan 6000 belangstellenden gingen u voor en de tentoonstelling mag dan ook een groot succes genoemd worden. De reacties zijn enthousiast. Een reis naar het verleden, zo ervaren veel bezoekers de tentoonstelling en “Een feest der herkenning” is een veelgehoorde typering. Redenen genoeg voor een verlenging!

“Groote gezinnen, een huis vol!” neemt u in beeld en geluid mee terug naar vroeger en laat u het reilen en zeilen van een groot gezin ervaren. Hoe het was om een slaapkamer te delen met zijn zessen, te eten aan tafel met zijn twaalven, het speelgoed te moeten delen met broers en zussen, weer een kindje erbij te krijgen.

Wilt u er even bij stil staan hoe ingrijpend de wereld sindsdien veranderd is of wilt u oude herinneringen ophalen, bezoek dan deze bijzondere tentoonstelling. Een bezoek aan het museum is ook een leuk uitje  samen met uw familie, vrienden en vriendinnen of uw vereniging.

Lees meer

Share |
7000ste bezoeker voor "Groote gezinnen, een huis vol!"

29 maart ontving het Museum van de Vrouw de 7000e bezoeker voor de tentoonstelling “Groote Gezinnen, een huis vol!”. Mevrouw Vos mocht als 7000e bezoeker verwelkomd worden. Ze genoot samen met vriendinnen van een high tea, een van de arrangementen die bij het Museum te boeken zijn. Marlie Lamers, projectleider van de tentoonstelling, overhandigde mevrouw Vos een mooie bos bloemen en een cadeaubon.

7000ste bezoeker

Lees meer

Share |
Volg ons ook...

op Social-Media!

FacebookYoutubeTwitter

 
Let op!

Het museum is op Hemelvaartsdag gesloten!

Klik hier voor meer info!