Museum van de Vrouw
Groote gezinnen, een huis vol!
Feesten en Vergaderen

De Gooj kamer van het Museum van de Vrouw is de lokatie bij uitstek wanneer je iets te vieren hebt. Zoals een verjaardag, een bruiloft, een vriendinnendag of een uitstapje met collega's. In combinatie met een lunch, een borrel, een rondleiding en/ of in combinatie met bijvoorbeeld een stadswandeling in Echt, een bezoek aan de abdij Lilbosch of het Kasteelpark in Born.

Heb je iets te vieren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het op maat samen stellen van uw feestelijkheden.

Ook voor het houden van vergaderingen bent u bij het Museum van de Vrouw op het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van catering en de duur van de vergadering maken we graag een vrijblijvende offerte.

Volg ons ook...

op Social-Media!

FacebookYoutubeTwitter

Let op!

Het museum is op Hemelvaartsdag gesloten!

Klik hier voor meer info!