Arrangementen

Breid uw bezoek aan het museum uit met één van onze arrangementen. Geniet na het ontdekken van de tentoonstellingen van een interessante stadswandeling of een heerlijke lunch. Het Museum van de Vrouw werkt samen met diverse musea en culturele instellingen. Wij denken dan ook graag mee over een passend en uniek arrangement voor een perfect dagje weg.

Online reserveren

Standaard luncharrangement

Combineer uw bezoek met een lekkere lunch! Na ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai in het Grand Café bezoekt u onder leiding van een gids de tentoonstelling. Daarna kunt u op uw gemak genieten van een heerlijke standaard lunch.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 3 personen.

Kosten: €21,50 p.p.
Duur: 2,5 uur
Reserveren: min. 3 dagen voor aanvang

Luxe luncharrangement

Na ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai in het Grand Café bezoekt u onder leiding van een gids de tentoonstelling. Daarna kunt u op uw gemak genieten van een heerlijke luxe lunch.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 3 personen.

Kosten: €25,00 p.p.
Duur: 2,5 uur
Reserveren: min. 3 dagen voor aanvang reserveren

Arrangement Abdij Lilbosch

U wordt ontvangen met een kop koffie/thee met Limburgse vlaai, waarna u onder leiding van een gids de tentoonstelling bezoekt. Na dit bezoek neemt de gids u mee naar de Cisterciënzer abdij Lilbosch. Daar is ruime aandacht voor de levenswijze van de broeders, voor de ontstaans-geschiedenis van de abdij op deze plek, het landschap en de ontginning van het moerasgebied. Behalve aan de abdij wordt er ook een bezoek gebracht aan de boerderij en aan de buitenloop van de Livar-varkens. Tevens krijgen de gasten een kijkje in de vluchtbunker, die de Duitse bezetter in 1942 heeft gebouwd.

Kosten: €12,50 p.p. (bij 15 personen)
Duur: 3 uur (invulling in overleg)

De kosten zijn gebaseerd op een groep van 15 personen. Kleinere of grotere groepen in overleg. Grotere groepen kunnen gesplitst worden.

arrangement-abdijlilbosch-museum-van-de-vrouw

Arrangement Stadswandeling Echt

Voordat u begint aan de stadswandeling, wordt u ontvangen in het Museum van de Vrouw met een kop koffie/thee met Limburgse vlaai, waarna u onder leiding van een gids de tentoonstelling bezoekt. De stadswandeling zal daarna starten bij het Museum van de Vrouw aan de Plats 1, het voormalige gemeentehuis van Echt. Via de van oudsher beroemde “straten en stegen van Echt” leiden de deskundige gidsen u langs het Vrijthof, de dakpannenfabriek De Valk, het voormalige Ursulinencomplex en de monumentale panden aan onder andere de Plats en de “Grote” straat, met allemaal hun eigen geschiedenis. Tijdens de stadswandeling wordt een bezoek gebracht aan de St. Landricuskerk en aan de kapel van de zusters Karmelitessen (Edith Stein).

Kosten: €12,50 p.p. (bij 15 personen) 
Duur: 2,5 uur (invulling in overleg)

De kosten zijn gebaseerd op een groep van 15 personen. Kleinere of grotere groepen in overleg. Grotere groepen kunnen gesplitst worden.

arrangement-stadswandeling-echt-museum-van-de-vrouw

Arrangement Stadswandeling Stevensweert

U wordt ontvangen in het Museum van de Vrouw met een kop koffie/thee met Limburgse vlaai, waarna u onder leiding van een gids de tentoonstelling bezoekt. Daarna gaat U met eigen vervoer naar Stevensweert voor de stadswandeling. Het bijzondere stadje Stevensweert, dat op een natuurlijk gevormd eiland in de Maas ligt, is een vestingstadje, dat in 1633 door de Spanjaarden werd omgeven door wallen en grachten. Alle straten lopen als spaken in een wiel naar het middelpunt, een uniek stratenpatroon in Nederland.

Kosten: €15,00 p.p. (bij 15 personen)
Duur: 3 uur (invulling in overleg)

De kosten zijn gebaseerd op een groep van 15 personen. Kleinere of grotere groepen in overleg. Grotere groepen kunnen gesplitst worden.

arrangement-stevensweert-museum-van-de-vrouw

High Tea

Geniet na een bezoek aan de tentoonstelling van een heerlijke High Tea in het Grand Café. Vier een gebeurtenis in uw leven in de bijzondere ambiance van het museum en geniet van een feestelijk gedekte tafel, waarop een combinatie van heerlijke traktaties in een High Tea zal worden geserveerd. De High Tea bestaat uit: een bezoek aan de tentoonstelling, een feestelijk glaasje prosecco of jus d’orange, een combinatie van een achttal (zoete en hartige) traktaties en onbeperkt koffie of thee.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 4 tot max. 20 personen.

Kosten: €21,00 p.p.
Duur: 2,5 uur
Reserveren: min. 5 dagen voor aanvang reserveren