Arrangementen

Breid uw bezoek aan het museum uit met één van onze arrangementen. Geniet na het ontdekken van de tentoonstellingen van een interessante stadswandeling of een heerlijke lunch. Het Museum van de Vrouw werkt samen met diverse musea en culturele instellingen. Wij denken dan ook graag mee over een passend en uniek arrangement voor een perfect dagje weg.

Online reserveren

Museumbezoek #Modegek

Bezoek de tentoonstelling #Modegek op eigen gelegenheid met na afloop een kop koffie ‘De Plats’ of thee met Limburgse vlaai en ontvang tevens het #Modegekmagazine om thuis nog eens op uw gemak na te genieten.

Kosten: €11,- p.p.
Duur: gemiddeld 1,5 / 2 uur

Museumbezoek #Modegek – Rondleiding

Wilt u de tentoonstelling op een unieke manier ervaren dan is een rondleiding zeker een toevoeging aan uw bezoek. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en kan ook in het Limburgs dialect aangeboden worden.

De kosten van een rondleiding met gids bedragen €25,- vanaf 1 tot 15 personen. Dit bedrag is exclusief de entreeprijs per persoon. Uiteraard zijn ook grotere groepen welkom. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Wilt u een rondleiding boeken, doe dit dan tijdig, zodat wij een gepaste gids voor u kunnen reserveren.

Standaard luncharrangement

Combineer uw bezoek met een lekkere lunch! Na ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai in het Grand Café bezoekt u onder leiding van een gids de tentoonstelling waarna afloop u op gemak kan genieten van een heerlijke standaard lunch.

Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 3 personen.

Kosten: €21,50 p.p.
Duur: 2,5 uur
Reserveren: minimaal 3 dagen voor aanvang

Luxe luncharrangement

Na ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai in het Grand Café bezoekt u onder leiding van een gids de tentoonstelling waarna afloop u op gemak kan genieten van een heerlijke luxe lunch.

Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 3 personen.

Kosten: €25,00 p.p.
Duur: 2,5 uur
Reserveren: minimaal 3 dagen voor aanvang reserveren

Arrangement Abdij Lilbosch

Uw wordt hartelijke ontvangen met een heerlijke kop koffie/thee met Limburgse vlaai waarna u onder leiding van een gids de tentoonstelling #Modegek zal bezoeken. Na dit bezoek neemt de gids u mee naar de Cisterciënzer abdij Lilbosch. Waarbij ruime aandacht is voor de levenswijze van de broeders, voor de ontstaans-geschiedenis van de abdij op deze plek, het landschap en de ontginning van het moerasgebied. Behalve aan de abdij wordt er ook een bezoek gebracht aan de boerderij en aan de buitenloop van de Livar-varkens. Tevens krijgen de gasten een kijkje in de vluchtbunker die de Duitse bezetter in 1942 heeft gebouwd.

Bij grotere groepen kan deze mogelijk gesplitst worden. Het bezoek met rondleiding aan Abdij Lilbosch is met eigen vervoer. De kosten zijn gebaseerd op 15 personen, kleinere of grotere groepen in overleg.

Kosten: €12,50 p.p. (bij 15 personen)
Duur: 3 uur (invulling in overleg)

arrangement-abdijlilbosch-museum-van-de-vrouw

Arrangement Stadswandeling Echt

Voordat u begint aan deze stadswandeling wordt u hartelijke ontvangen in het Museum van de Vrouw met een heerlijke kop koffie/thee met Limburgse vlaai waarna u onder leiding van een gids de tentoonstelling #Modegek zal bezoeken. De stadswandeling zal daarna starten bij het Museum van de Vrouw aan de Plats. Het voormalig stadshuis van de gemeente Echt-Susteren. Via de van oudsher beroemde “straten en stegen van Echt” leiden de deskundige gidsen u langs het Vrijthof, de dakpannenfabriek De Valk, het voormalige Ursulinencomplex en de monumentale panden aan onder andere de Plats en de “Grote” straat, met allemaal hun eigen geschiedenis. Tijdens de stadswandeling wordt een bezoek gebracht aan de St. Landricuskerk en aan de kapel van de zusters Karmelitessen (Edith Stein).

Bij grotere groepen kan deze mogelijk gesplitst worden. De kosten zijn gebaseerd op 15 personen, kleinere of grotere groepen in overleg.

Kosten: €12,50 p.p. (bij 15 personen) 
Duur: 2,5 uur (invulling in overleg)

arrangement-stadswandeling-echt-museum-van-de-vrouw

Arrangement Stadswandeling Stevensweert

Voordat u begint aan deze stadswandeling wordt u hartelijke ontvangen in het Museum van de Vrouw met een heerlijke kop koffie/thee met Limburgse vlaai waarna u onder leiding van een gids de tentoonstelling #Modegek zal bezoeken. De stadswandeling zal daarna vervolgen in Stevensweert. Het bijzondere stadje Stevensweert, dat op een natuurlijk gevormd eiland in de Maas ligt, is een vesting-stadje dat in 1633 door de Spanjaarden werd omgeven door wallen en grachten. Alle straten lopen als spaken in een wiel naar het middelpunt, een uniek straten-patroon in Nederland.

Het bezoek met rondleiding aan Stevensweert is met eigen vervoer. De kosten zijn gebaseerd op 15 personen, kleinere of grotere groepen in overleg.

Kosten: €15,00 p.p. (bij 15 personen)
Duur: 3 uur (invulling in overleg)

arrangement-stevensweert-museum-van-de-vrouw

High Tea

Geniet na een bezoek aan de tentoonstelling #Modegek van een heerlijke High Tea in het Grand Café. Vier een gebeurtenis in uw leven in de bijzondere ambiance van het museum en geniet van een feestelijk gedekte tafel, waarop een combinatie van heerlijke traktaties in een High Tea zal worden geserveerd. De High Tea bestaat uit: een bezoek aan de tentoonstelling, een feestelijk glaasje prosecco of jus d’orange, een combinatie van een achttal (zoete en hartige) traktaties en onbeperkt koffie of thee.

Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 4 personen tot maximaal 20 personen

Kosten: €19,00 p.p.
Duur: 2,5 uur
Reserveren: minimaal 5 dagen voor aanvang reserveren